Mijn naam is Veselinka Sic, (43), ik ben de moeder van twee kinderen en woonachtig in Rijnsburg.

 

Na mijn opleiding tot tandartsassistente, heb ik de studie Mondzorgkunde (Hogeschool Inholland Amsterdam) in 2014 met succes afgerond. Inmiddels heb ik vijftien jaar ervaring in tandheelkunde. Ik ben werkzaam geweest in verschillende praktijken zoals in de algemene groepspraktijk, een vrijgevestigde praktijk en een verpleeghuis. Sinds 2016 ben ik gevestigd in de gezondheidscentrum Lindehoeve te Voorschoten. Deze gaat binnenkort dicht, dat is de reden dat mijn praktijk Mondzorg Vesa geleidelijk gaat verhuizen naar Voorhout. Op deze nieuwe locatie wil ik mijn werkzaamheden samen met nog twee collega’s voortzetten.

 

In mijn werk vind ik het contact met de patiënt heel belangrijk. Ik hecht zeer veel waarde aan goed geleverde mondzorg, op maat voor iedereen en wil ik er voor zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Mijn streven is kwalitatief hoogwaardige behandelingen te geven, toegespitst op de behoefte van de patiënt. Met andere woorden: een goede mondgezondheid!

Sinds 2014 sta ik  ingeschreven in de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten). Daarnaast ben ik actief bezig met bij- en nascholing om kennis en kunde optimaal te houden.

 

Ik streef er naar om alles te doen om de praktijk onder mijn naam succesvol voort te zetten. Hebt u al vragen, neem dan zeker even contact op.