Iets over mijzelf

 

Mijn reis met dit prachtige vak begon in 2009 toen ik met de opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam startte en daaropvolgend toegelaten werd tot de tandartsen opleiding aan de Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam. Sinds het afronden van de studie en ervaring te hebben opgedaan in verschillende tandartspraktijken in Utrecht, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Gouda en Montfoort heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. 

 

Naast mijn praktijk in Voorhout ben ik nog werkzaam in twee andere praktijken in regio Haarlemmermeer waar de patiënten nog gesaneerd moeten worden of waar nog geen opvolger voor gevonden is. 

 

Door de patiënten persoonlijk te benaderen, de tijd voor te nemen en op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen in tandheelkunde is een optimaal behandelresultaat mogelijk. Mijn doel is dat de patient zodanig gesaneerd wordt dat dure en soms te voorkomen gecompliceerde behandelingen niet hoeven te worden uitgevoerd. 

 

Verder ben ik woonachtig te Leiderdorp, getrouwd en vader van 3 kinderen. Naast Nederlands spreek ik Engels, Serbisch, kan overweg met Portugees en een aantal talen uit Oost Europa. 

 

Welkom, Welcome, Добродошли, Dobrodošli, Bemvindo! 

 

BIG registratie: 39926891702

 

Corona informatie: